Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki smaczny obiad. Zdrowie i lato na talerzu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17173
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17173
Składniki
Makaron ugotuj we wrzątku według przepisu na opakowaniu. Szparagi obierz (główki zostawiamy) i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Oliwę wymieszaj z sokiem wyciśniętym z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Mozzarellę zetrzyj na tarce, pomidorki przekrój na pół. Cebulki i szczypiorek drobno posiekaj. Dymkę podsmaż na oliwie. Dodaj pomidory. Po 3 minutach włóż szparagi, rukolę i mozzarellę. Dołóż makaron. Wlej mieszankę oliwy i cytryny. Wymieszaj i chwilę podgrzewaj.