Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybki smaczny obiad. Zdrowie i lato na talerzu.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 73
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 504
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 158
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 73
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 504
Czy jest szybki sposób na zrobienie pysznych pierogów? Jest! Tajemnica tkwi...
Odsłon: 158
Składniki
Makaron ugotuj we wrzątku według przepisu na opakowaniu. Szparagi obierz (główki zostawiamy) i ugotuj do miękkości w osolonej wodzie. Oliwę wymieszaj z sokiem wyciśniętym z cytryny. Dopraw solą i pieprzem. Mozzarellę zetrzyj na tarce, pomidorki przekrój na pół. Cebulki i szczypiorek drobno posiekaj. Dymkę podsmaż na oliwie. Dodaj pomidory. Po 3 minutach włóż szparagi, rukolę i mozzarellę. Dołóż makaron. Wlej mieszankę oliwy i cytryny. Wymieszaj i chwilę podgrzewaj.