Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie szpinaku i sera fety.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2908
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422005
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2212
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2908
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422005
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2212
Składniki
Makaron (u mnie tagiatelle) gotujemy al dente. Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie, podajemy szpinak, dusimy aż do odparowania wody. Doprawiamy czosnkiem, gałką, solą i pieprzem. Serek rozgniatamy i mieszamy ze śmietanką, dodajemy do szpinaku. Zagotowujemy. Gorący szpinak mieszamy z makaronem, startym żółtym serem i pokrojoną w kosteczkę fetą. Smacznego :)