Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie szpinaku i sera fety.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7523
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2495
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7523
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2495
Składniki
Makaron (u mnie tagiatelle) gotujemy al dente. Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie, podajemy szpinak, dusimy aż do odparowania wody. Doprawiamy czosnkiem, gałką, solą i pieprzem. Serek rozgniatamy i mieszamy ze śmietanką, dodajemy do szpinaku. Zagotowujemy. Gorący szpinak mieszamy z makaronem, startym żółtym serem i pokrojoną w kosteczkę fetą. Smacznego :)