Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie szpinaku i sera fety.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5852
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9683
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 308
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5852
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9683
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 308
Składniki
Makaron (u mnie tagiatelle) gotujemy al dente. Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie, podajemy szpinak, dusimy aż do odparowania wody. Doprawiamy czosnkiem, gałką, solą i pieprzem. Serek rozgniatamy i mieszamy ze śmietanką, dodajemy do szpinaku. Zagotowujemy. Gorący szpinak mieszamy z makaronem, startym żółtym serem i pokrojoną w kosteczkę fetą. Smacznego :)