Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie szpinaku i sera fety.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13654
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15117
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6205
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13654
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1563
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15117
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6205
Składniki
Makaron (u mnie tagiatelle) gotujemy al dente. Czosnek drobno siekamy i podsmażamy na oliwie, podajemy szpinak, dusimy aż do odparowania wody. Doprawiamy czosnkiem, gałką, solą i pieprzem. Serek rozgniatamy i mieszamy ze śmietanką, dodajemy do szpinaku. Zagotowujemy. Gorący szpinak mieszamy z makaronem, startym żółtym serem i pokrojoną w kosteczkę fetą. Smacznego :)