Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe polaczenie owocow morze z ananasem i mleczkiem kokosowym.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3797
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3797
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Składniki
Na oleju podsmazyc czosnek i imbir. Po okolo 1 minucie dodac paste curry, i trawe cytrynowa, smazyc kolejna minute. Nastepnie dodac ananasa, mleko kokosowe i lisc kaffir. Dusic na wolnym ogniu 10-15 min. Po uplywie tego czasu dodac krewetki i rybe. Dusic kolejne 10-15 min.Gotowe danie posypac koledra i podawac z ryzem jasminowym.