Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana pod mozzarellą smakuje wyśmienicie. :)
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19777
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 456
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 424
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6812
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242338
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19777
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 456
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 424
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6812
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242338
Składniki
Mozzarellę pokroić w kostkę. Posypać nią warzywa.
Dane piec w rozgrzanym piekarniku do 200 stopni C przez 10 minut na góra-dół. Następnie dopiekać przez ok 3 minuty już tylko samą górę do zarumienienia sera. Smacznego! :)
Marchewki umyć, obrać, pokroić na plasterki. W średnim garnku rozgrzać mocno olej i smażyć marchewki.
W tym czasie obrać i drobno posiekać cebule i czosnek. Dodać do marchewki, smażyć.
Warzywa posolić oraz popieprzyć i podlać winem. Smażyć do odparowania.
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem. Do naczynia przełożyć warzywa z garnka.