Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka marynowane w mleku z czosnkiem i przyprawami
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 227
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 965
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4049
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 227
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 965
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4049
Składniki
Wszystkie przyprawy mieszamy w jednym naczyniu przeciskamy czosnek przez praskę i dodajemy oliwę oraz mleko. Zamarynowane żeberka zostawiamy na noc w lodówce.
Następnego dnia żeberka smażymy na złoty kolor na oleju bądź maśle klarowanym. Do małego garnka przekładamy je i zalewamy gorącą wodą. Resztki co zostały na patelce również zalewamy wodą i czekamy aż odparuje i dodajemy do garnka. dusimy do miękkości.