Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone kotlety z udźca indyka podane z ziemniakami i sałatą z jogurtem.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Do mielonego z czosnkiem mięsa dodajemy jajka, bułkę tartą, i przyprawy, dokładnie wyrabiamy. Cebulę podsmażamy na łyżce smalcu. Podsmażoną, ostudzoną cebulę dodajemy do mięsa. Wszystkie składniki dokładnie wyrabiamy. Z mięsa formujemy kotlety i smażymy je na gorącym tłuszczu z obu stron na rumiany kolor. W między czasie gotujemy ziemniaki i robimy sałatę z jogurtem. Usmażone kotlety podajemy z ziemniakami i sałatą z jogurtem. Smacznego !!!