Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam domowe mięso kebab zrobione z uda kurczaka, a do tego frytki i surówka i mamy prawdziwego domowego kebaba na talerzu, również durum czy kebaba w bułce. Idealnie nadaje się do różnego rodzaju sałatek. Mięso zrobimy bez użycia dodatkowych opiekaczy, wystarczy tylko patelnia i dobór odpowiednich przypraw. Polecam serdecznie i życzę smacznego !!!
Mięso myjemy i wkładamy do miski.
Następnie wlewamy oliwę, wszystkie przyprawy i posiekany czosnek.
Całość mieszamy, następnie odstawiamy do lodówki na 1 godzinę, a dla mniej cierpliwych można mięso smażyć od razu.
Na suchą i mocno rozgrzaną patelnię układamy mięso i podsmażamy z obu stron aby było dobrze wysmażone.
Gotowe mięso układamy piętrowo i kroimy ostrym nożem na cienkie plasterki.
Gotowe !!!
Mięso idealne na durum, kebab w bułce na talerzu, czy do sałatek.
Smacznego !!! :))
Przepis dnia
Czas na specjały kuchni wietnamskiej, które na co dzień można dostać w popula...
Odsłon: 53556
Przepis dnia
Uwielbiam ciasta z orzechami i kajmakiem, to połączenie jest doskonałe. Takie...
Odsłon: 14102
Poniższy przepis na żeberka funkcjonuje w naszej rodzinie już jakiś czas. Ki...
Odsłon: 166511
Feta idealnie komponuje się ze świeżą sałatą! Kolejna propozycja na bardzo sz...
Odsłon: 24
Czas na specjały kuchni wietnamskiej, które na co dzień można dostać w popula...
Odsłon: 53556
Przepis dnia
Uwielbiam ciasta z orzechami i kajmakiem, to połączenie jest doskonałe. Takie...
Odsłon: 14102
Poniższy przepis na żeberka funkcjonuje w naszej rodzinie już jakiś czas. Ki...
Odsłon: 166511
Feta idealnie komponuje się ze świeżą sałatą! Kolejna propozycja na bardzo sz...
Odsłon: 24
Składniki
Mięso myjemy i wkładamy do miski. Następnie wlewamy oliwę, wszystkie przyprawy i posiekany czosnek. Całość mieszamy, następnie odstawiamy do lodówki na 1 godzinę, a dla mniej cierpliwych można mięso smażyć od razu. Na suchą i mocno rozgrzaną patelnię układamy mięso i podsmażamy z obu stron aby było dobrze wysmażone. Gotowe mięso układamy piętrowo i kroimy ostrym nożem na cienkie plasterki. Gotowe !!! Mięso idealne na durum, kebab w bułce na talerzu, czy do sałatek. Smacznego !!! :))
Przepisy Dania główne
Dania główne
Żeberka gotowane i smażone
Dania główne
Szarpana wieprzowina
Dania główne
Szparagi z makaronem i sosem
Dania główne
Smażone kurze bioderka, ziemniaki i marynowane ogóreczki.
Żeberka gotowane i smażone
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 80
Szarpana wieprzowina
Dzisiaj zapraszam na uniwersalną propozycję obiadowo-kolacyjną, czyli szarpan...
Odsłon: 131