Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakiem bardzo przypomina gołąbki,ale jest bardziej delikatne.
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 83
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 58
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 53
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 101
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19665
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 83
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 58
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 53
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 101
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19665
Składniki
Kapustę kroję w kostkę.Wkładam na patelnie i lekko podsmażam.Dodaje mięso mielone i ryż podlewam wodą i duszę na wolnym ogniu.Wkładam kostkę i podypuję pieprzem.Kiedy ryż będzie robił się miękki dodaję posiekany koperek.Trzeba uważać z dodawaniem wody,aby danie nie było zbyt wodniste,ale też aby się nam nie przypaliło.Może być jako danie główne ponieważ jest bardzo sycące.