Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakiem bardzo przypomina gołąbki,ale jest bardziej delikatne.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95898
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5729
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5728
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 95898
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5729
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5728
Składniki
Kapustę kroję w kostkę.Wkładam na patelnie i lekko podsmażam.Dodaje mięso mielone i ryż podlewam wodą i duszę na wolnym ogniu.Wkładam kostkę i podypuję pieprzem.Kiedy ryż będzie robił się miękki dodaję posiekany koperek.Trzeba uważać z dodawaniem wody,aby danie nie było zbyt wodniste,ale też aby się nam nie przypaliło.Może być jako danie główne ponieważ jest bardzo sycące.