Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki pieczone z łodyżkami lubczyku i selera podane z sadzonymi jajkami, oraz marynowanymi pieczarkami i ostrymi papryczkami.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wyszorowane ziemniaki kroimy każdy na 3 kawałki, pieczemy razem z pokrojonymi łodyżkami selera i lubczyku. Smażymy na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków. Gdy ziemniaki będą miękkie, wbijamy 2 jajka i smażymy na sadzone.
Usmażone jajka wykładamy na talerz, obok układamy ziemniaki i łodyżki. Dodajemy ostre papryczki i pieczarki.
Smacznego!!!