Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki pieczone z łodyżkami lubczyku i selera podane z sadzonymi jajkami, oraz marynowanymi pieczarkami i ostrymi papryczkami.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Wyszorowane ziemniaki kroimy każdy na 3 kawałki, pieczemy razem z pokrojonymi łodyżkami selera i lubczyku. Smażymy na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków. Gdy ziemniaki będą miękkie, wbijamy 2 jajka i smażymy na sadzone.
Usmażone jajka wykładamy na talerz, obok układamy ziemniaki i łodyżki. Dodajemy ostre papryczki i pieczarki.
Smacznego!!!