Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki pieczone z łodyżkami lubczyku i selera podane z sadzonymi jajkami, oraz marynowanymi pieczarkami i ostrymi papryczkami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 511
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 855
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 511
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 855
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Składniki
Wyszorowane ziemniaki kroimy każdy na 3 kawałki, pieczemy razem z pokrojonymi łodyżkami selera i lubczyku. Smażymy na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków. Gdy ziemniaki będą miękkie, wbijamy 2 jajka i smażymy na sadzone.
Usmażone jajka wykładamy na talerz, obok układamy ziemniaki i łodyżki. Dodajemy ostre papryczki i pieczarki.
Smacznego!!!