Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś sobota więc nie idzie mi robota, obiad szybki to głupota lecz najszybsza jest robota.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10688
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10688
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 914
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Cebulę pokroić i podsmażyć na oleju na rumiano.
Dodać zmielone mięso i go podsmażyć.
Następnie dodać suszone warzywa i szczyptę ziół prowansalskich.
Następnie dodać przegotowaną wodę,doprawić do smaku solą, dusić przez jakiś czas.
Gdy już podduszone dodać koncentrat pomidorowy oraz cukier.
Po chwili dodać majeranek i jeszcze chwilę podsmażyć
Dodając drobno pokrojony czosnek.
Sos wyszedł przepyszny słodko kwaśny.