Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na coś innego niż niedzielne kotlety..
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 144
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1803
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15679
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 144
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1803
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 492
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15679
Składniki
Mięso rozkroić tak aby powstał jak największy płat. Lekko rozbić przyprawić. Pieczarki, cebulę, paprykę i tarta marchew przysmażyć doprawić do smaku i dodać koncentrat aby farsz miał dość zwartą konsystencję. Przestudzony wyłożyć na mięso, całość zwinąć w rulon. Piec w naczyniu z przykrywą ok 1,5 godz w temp 200 st. Od czasu do czasu polewać powstałym sosem. Ok.30 min przed końcem pieczenia ( zmniejszyć temperaturę do 180 st.) mięso odkryć i obłożyć obranymi , pokrojonymi w ćwiartki i obsypanymi majerankiem jabłkami. Do mięsa pasuję zarówno kasza jak i ziemniaki.