Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z niedrogich składników. Przygotowanie naleśników z parówkami i serem z pewnością nie zajmie Wam dużo czasu. Danie to świetnie sprawdzi się na szybki obiad. Parówki zawinięte w naleśniki można jeść po wcześniejszym podsmażeniu na patelni lub podpieczeniu w piekarniku. Szybko, prosto i smacznie.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16148
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4931
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16148
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4931
Składniki
Do miski przesiej mąkę. Dodaj jajka, szczyptę soli i mleko. Składniki wymieszaj. Następnie dodaj wodę gazowaną. Na koniec dodaj olej. Ciasto wymieszaj i odstaw na około 20 minut, żeby odpoczęło.
Naleśniki smaż na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron na złoty kolor.
Na naleśniku ułóż dwa plasterki sera oraz parówkę. Naleśnik zwiń w rulon. Proces powtarzaj do momentu wyczerpania parówek lub naleśników.
Naleśniki z parówkami i serem podsmaż na patelni. Danie serwuj z ulubionym sosem.