Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z niedrogich składników. Przygotowanie naleśników z parówkami i serem z pewnością nie zajmie Wam dużo czasu. Danie to świetnie sprawdzi się na szybki obiad. Parówki zawinięte w naleśniki można jeść po wcześniejszym podsmażeniu na patelni lub podpieczeniu w piekarniku. Szybko, prosto i smacznie.
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 66
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 667
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 98
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Żeberka duszone w głębokiej patelni, przyprawione ziołami- rozmarynem, tymian...
Odsłon: 66
Dzisiaj przepis na proste i bardzo smaczne racuchy z kapusty białej. Przepis...
Odsłon: 667
Lekkie i smaczne pulpety, najlepiej smakują z sosem i ziemniaczkami. Pulpety...
Odsłon: 98
Przepyszny obiad na lato!
Odsłon: 108
Składniki
Do miski przesiej mąkę. Dodaj jajka, szczyptę soli i mleko. Składniki wymieszaj. Następnie dodaj wodę gazowaną. Na koniec dodaj olej. Ciasto wymieszaj i odstaw na około 20 minut, żeby odpoczęło.
Naleśniki smaż na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron na złoty kolor.
Na naleśniku ułóż dwa plasterki sera oraz parówkę. Naleśnik zwiń w rulon. Proces powtarzaj do momentu wyczerpania parówek lub naleśników.
Naleśniki z parówkami i serem podsmaż na patelni. Danie serwuj z ulubionym sosem.