Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska z niedrogich składników. Przygotowanie naleśników z parówkami i serem z pewnością nie zajmie Wam dużo czasu. Danie to świetnie sprawdzi się na szybki obiad. Parówki zawinięte w naleśniki można jeść po wcześniejszym podsmażeniu na patelni lub podpieczeniu w piekarniku. Szybko, prosto i smacznie.
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2666
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 258
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2611
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 118
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 2666
W truskawkowym sezonie nie może zabraknąć takiego klasyczka jak makaron z tru...
Odsłon: 258
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2611
Składniki
Do miski przesiej mąkę. Dodaj jajka, szczyptę soli i mleko. Składniki wymieszaj. Następnie dodaj wodę gazowaną. Na koniec dodaj olej. Ciasto wymieszaj i odstaw na około 20 minut, żeby odpoczęło.
Naleśniki smaż na dobrze rozgrzanej patelni z obu stron na złoty kolor.
Na naleśniku ułóż dwa plasterki sera oraz parówkę. Naleśnik zwiń w rulon. Proces powtarzaj do momentu wyczerpania parówek lub naleśników.
Naleśniki z parówkami i serem podsmaż na patelni. Danie serwuj z ulubionym sosem.