Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 23-07-2015
dopiero od bardzo niedawna przekonuję się do szpinaku, ponieważ w przedszkolu panie kucharki skutecznie mnie do niego zniechęciły. ale okazuje sie, że szpinak w takiej wersji smakuje rewelacyjnie :-). na dodatek ekspresowy w przygotowaniu obiad
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 143
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 84
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 148
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 143
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 84
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 148
Składniki
Usmażyć naleśniki. Szpinak opłukać, posiekać delikatnie (niezbyt drobno). Drobno pokrojony czosnek chwilkę przesmażyć na oleju, dodać szpinak, lekko zblanszować, doprawić solą (lekko, bo ser feta jest słony) i pieprzem, wkruszyć ser feta, wymieszać. Na środek każdego naleśnika wyłozyć farsz, zwinąć w rulon lub w kopertę, ułozyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym,
posypać startym serem. Piec w temp. 200 stopni ok. 12-15 min. Smacznego :-)