Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 385
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 385
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Naleśniki smażymy wg sprawdzonego, ulubionego przepisu:)
Świeży szpinak dokładnie myjemy a potem blanszujemy. Na patelni roztapiamy masełko, wrzucamy szpinak i smażymy. Pod koniec smażenia dodajemy rozmiażdżony czosnek, doprawiamy solą i pieprzem.
Na naleśniki kładziemy plaster sera żółtego, 2-3 łyżki usmażonego szpinaku i zawijamy. I tak z każdym. Potem wkładamy do naczynia żaroodpornego i podpiekamy aż będą cieplutkie. Wykładamy na talerz i polewamy śmietanką.