Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny mielony na niedzielny obiad.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7630
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2749
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7630
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2749
Składniki
Wykonanie mielonych: Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć. Po czym dodać do mięsa, wbić jajko, dodać przyprawy i dokładnie wyrobić masę. Formować mielone, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, po czym odsączyć na ręczniku papierowym. Mielone najlepiej smakują z frytkami i surówką z buraczków ćwikłowych.