Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny sposób na rozmnożenie ryby!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10198
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1161
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11561
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 565
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10198
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1161
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11561
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 565
Składniki
Filety śledziowe pokroiłam na trzycentymetrowe kawałki. Posypałam je pieprzem cytrynowym i polałam sosem chili. Zrobiłam gęstawe ciasto z mąki wody i proszku do pieczenia. Proszek spowoduje , że ciasto sporo urośnie i porcje bardzo się powiększą. Do ciasta dodałam ryby i wymieszałam. Wykładałam je łyżką na gorący olej.
Wykładałam je łyżką na gorący olej i smażyłam do zrumienienia.
Podałam z ryżem, podsmażanymi warzywami z sosem teryaki i sojowym, i z sosem chili z pomidorami.
I z sosem czosnkowym :D Smacznego :)