Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny sposób na rozmnożenie ryby!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2087
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 161
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1079
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1186
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12033
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2087
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 161
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1079
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1186
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12033
Składniki
Filety śledziowe pokroiłam na trzycentymetrowe kawałki. Posypałam je pieprzem cytrynowym i polałam sosem chili. Zrobiłam gęstawe ciasto z mąki wody i proszku do pieczenia. Proszek spowoduje , że ciasto sporo urośnie i porcje bardzo się powiększą. Do ciasta dodałam ryby i wymieszałam. Wykładałam je łyżką na gorący olej.
Wykładałam je łyżką na gorący olej i smażyłam do zrumienienia.
Podałam z ryżem, podsmażanymi warzywami z sosem teryaki i sojowym, i z sosem chili z pomidorami.
I z sosem czosnkowym :D Smacznego :)