Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny sposób na rozmnożenie ryby!
Przepis na pyszną, pożywną i niezwykle aromatyczną zupę grzybową z ziemniakam...
Odsłon: 90
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 835
Niedzielny obiad nie zawsze musi oznaczać ciężkostrawne mięso w sosie lub kot...
Odsłon: 536
Zapiekanka gospodyni proboszcza inspirowana jest tradycyjnym daniem serwowany...
Odsłon: 1890
Przepis na pyszną, pożywną i niezwykle aromatyczną zupę grzybową z ziemniakam...
Odsłon: 90
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 835
Niedzielny obiad nie zawsze musi oznaczać ciężkostrawne mięso w sosie lub kot...
Odsłon: 536
Zapiekanka gospodyni proboszcza inspirowana jest tradycyjnym daniem serwowany...
Odsłon: 1890
Składniki
Filety śledziowe pokroiłam na trzycentymetrowe kawałki. Posypałam je pieprzem cytrynowym i polałam sosem chili. Zrobiłam gęstawe ciasto z mąki wody i proszku do pieczenia. Proszek spowoduje , że ciasto sporo urośnie i porcje bardzo się powiększą. Do ciasta dodałam ryby i wymieszałam. Wykładałam je łyżką na gorący olej.
Wykładałam je łyżką na gorący olej i smażyłam do zrumienienia.
Podałam z ryżem, podsmażanymi warzywami z sosem teryaki i sojowym, i z sosem chili z pomidorami.
I z sosem czosnkowym :D Smacznego :)