Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zajadają się dorośli i dzieci ;)
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40635
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1020
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 254
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40635
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1020
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 254
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3357
Składniki
Z powyższych składników zagnieść ciasto, dokładnie wyrobić i rozwałkować cieniutko.
Pokroić na prostokąty - w zależności od wielkości parówek - ja nie zaklejam końców. Zawinąć parówki w ciasto.
Piec w nagrzanym do 220 st. piekarniku na złoty kolor.
Podawać z keczupem, musztardą lub innym sosem.