Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zajadają się dorośli i dzieci ;)
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 59
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 634
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 64
To zupa idealna na świąteczny stół o bardzo wyrazistym smaku i pięknym rumian...
Odsłon: 59
Nie masz pomysłu na elegancki, rodzinny posiłek na Nowy Rok? Idealnie sprawdz...
Odsłon: 634
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 64
Składniki
Z powyższych składników zagnieść ciasto, dokładnie wyrobić i rozwałkować cieniutko.
Pokroić na prostokąty - w zależności od wielkości parówek - ja nie zaklejam końców. Zawinąć parówki w ciasto.
Piec w nagrzanym do 220 st. piekarniku na złoty kolor.
Podawać z keczupem, musztardą lub innym sosem.