Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zajadają się dorośli i dzieci ;)
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3424
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 119
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 42
Aromatyczna, delikatna wątróbka w towarzystwie karmelizowanej cebuli, soczyst...
Odsłon: 49
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 29
Lekka sałatka polana pysznym winegretem do podania na Wielkanocny stół.
Odsłon: 102
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3424
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 119
Pyszny pieczony pasztet z kaczki i kurczaka. Pasztet jest z tych twardszych,...
Odsłon: 42
Aromatyczna, delikatna wątróbka w towarzystwie karmelizowanej cebuli, soczyst...
Odsłon: 49
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 29
Lekka sałatka polana pysznym winegretem do podania na Wielkanocny stół.
Odsłon: 102
Składniki
Z powyższych składników zagnieść ciasto, dokładnie wyrobić i rozwałkować cieniutko.
Pokroić na prostokąty - w zależności od wielkości parówek - ja nie zaklejam końców. Zawinąć parówki w ciasto.
Piec w nagrzanym do 220 st. piekarniku na złoty kolor.
Podawać z keczupem, musztardą lub innym sosem.