Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz makaron ,to dzisiaj w mojej kuchni włoskiej jest makaron(penne) ze szpinakiem. Przygotowanie w 20 minut.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Nastawic wodę na makaron. Na patelnię wlać olej podsażyć ząbek czosnku,dodać rozmrożony szpinak, dusić do wyparowania wody ,dodac smietanę oraz serek topiony ,wszystko to zamieszać i doprowadzic do rozpuszczenia się serka.Makaron ugotowąć w osolonej wodzie al dente czyli na pół twardo. Odcedzić i wrzucić na patelnię, podrzucić do góry patelnią tak ,aby połączyły się składniki. Jesli nie umiesz tego zrobić, zamieszaj dobrze łyżką, posyp utartym serem parmezano.I danie jest gotowe. Smacznego!