Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz makaron ,to dzisiaj w mojej kuchni włoskiej jest makaron(penne) ze szpinakiem. Przygotowanie w 20 minut.
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2600
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10735
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 293
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8306
Pyszny, prosty w przygotowaniu sernik, którym możesz poczęstować znajomych, k...
Odsłon: 164
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2600
Prosta, lekka i szybka w wykonaniu sałatka, która idealnie odnajdzie się jako...
Odsłon: 10735
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 293
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 8306
Pyszny, prosty w przygotowaniu sernik, którym możesz poczęstować znajomych, k...
Odsłon: 164
Składniki
Nastawic wodę na makaron. Na patelnię wlać olej podsażyć ząbek czosnku,dodać rozmrożony szpinak, dusić do wyparowania wody ,dodac smietanę oraz serek topiony ,wszystko to zamieszać i doprowadzic do rozpuszczenia się serka.Makaron ugotowąć w osolonej wodzie al dente czyli na pół twardo. Odcedzić i wrzucić na patelnię, podrzucić do góry patelnią tak ,aby połączyły się składniki. Jesli nie umiesz tego zrobić, zamieszaj dobrze łyżką, posyp utartym serem parmezano.I danie jest gotowe. Smacznego!