Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz makaron ,to dzisiaj w mojej kuchni włoskiej jest makaron(penne) ze szpinakiem. Przygotowanie w 20 minut.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 767
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424986
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336969
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 767
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424986
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10694
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336969
Składniki
Nastawic wodę na makaron. Na patelnię wlać olej podsażyć ząbek czosnku,dodać rozmrożony szpinak, dusić do wyparowania wody ,dodac smietanę oraz serek topiony ,wszystko to zamieszać i doprowadzic do rozpuszczenia się serka.Makaron ugotowąć w osolonej wodzie al dente czyli na pół twardo. Odcedzić i wrzucić na patelnię, podrzucić do góry patelnią tak ,aby połączyły się składniki. Jesli nie umiesz tego zrobić, zamieszaj dobrze łyżką, posyp utartym serem parmezano.I danie jest gotowe. Smacznego!