Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz przygotować zdrowy obiad, ale nie masz wiele czasu, skorzystaj z naszego przepisu na pesto z jarmużu. Możesz podać je z pełnoziarnistym makaronem, który jest mniej kaloryczny od klasycznego.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3628
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3787
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 354
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 650
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3628
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3787
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 354
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 650
Składniki
Płatki migdałów podpraż na suchej i rozgrzanej patelni.
Jarmuż umyj pod bieżącą wodą i osusz. Pozbądź się twardych łodyg. Liście przełóż do blendera.
Do jarmużu dodaj obrany czosnek, prażone płatki migdałowe, oliwę, parmezan oraz sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem zblenduj. Pamiętaj, że pesto nie musi być idealnie gładkie.