Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz przygotować zdrowy obiad, ale nie masz wiele czasu, skorzystaj z naszego przepisu na pesto z jarmużu. Możesz podać je z pełnoziarnistym makaronem, który jest mniej kaloryczny od klasycznego.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 985
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 862
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 219
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3216
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 985
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 862
Składniki
Płatki migdałów podpraż na suchej i rozgrzanej patelni.
Jarmuż umyj pod bieżącą wodą i osusz. Pozbądź się twardych łodyg. Liście przełóż do blendera.
Do jarmużu dodaj obrany czosnek, prażone płatki migdałowe, oliwę, parmezan oraz sól i pieprz do smaku.
Wszystko razem zblenduj. Pamiętaj, że pesto nie musi być idealnie gładkie.