Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto co można wyczarować z prezentu od Teściowej. :) Do pieczenia użyłam nóżek, skrzydełek i korpusu podzielonego na 2 części. Filety przydadzą się do innego dania, podobnie jak podbrzusze. Danie takie, jak lubię - wymaga niewielkiego wkładu czasu, reszta piecze się sama. :)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 113
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1358
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 477
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15574
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 113
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1358
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 477
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15574
Składniki
Porcje mięsa opłukać i osuszyć. Z podanych składników przygotować zaprawę. Nasmarować nią dokładnie mięso - najlepiej, jeęli przeleży w niej noc w lodówce.
Przełożyć do rękawa do pieczenia, wlać również pozostałą zaprawę. Piec 2 godziny w 150 stopniach, termoobieg.
Można podać z ryżem i duszonymi warzywami. Smacznego. :)