Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zjadaczy ryb - szybko i smacznie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10895
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1179
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11632
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 823
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10895
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1179
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11632
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 823
Składniki
Filety z ryby umyć, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową. Każdy filet posypać przyprawą do ryb, papryką, suszoną cebulą, pieprzem i solą oraz skropić oliwą, na każdy kawałek położyć 1/4 liścia laurowego. Blaszkę nakryć folią aluminiową.
Piec 15 minut w 150 stopniach, termoobieg, po czym zdjąć folię z góry i włączyć funkcję grilla - piec jeszcze ok. 10 minut.
Tak przygotowana ryba wspaniale smakuje z ziemniakami oraz zasmażanymi buraczkami.
Smacznego.