Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zjadaczy ryb - szybko i smacznie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3855
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414785
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3855
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414785
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Składniki
Filety z ryby umyć, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową. Każdy filet posypać przyprawą do ryb, papryką, suszoną cebulą, pieprzem i solą oraz skropić oliwą, na każdy kawałek położyć 1/4 liścia laurowego. Blaszkę nakryć folią aluminiową.
Piec 15 minut w 150 stopniach, termoobieg, po czym zdjąć folię z góry i włączyć funkcję grilla - piec jeszcze ok. 10 minut.
Tak przygotowana ryba wspaniale smakuje z ziemniakami oraz zasmażanymi buraczkami.
Smacznego.