Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zjadaczy ryb - szybko i smacznie.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5810
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1256
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12483
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5810
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1256
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12483
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Składniki
Filety z ryby umyć, ułożyć na blaszce wyłożonej folią aluminiową. Każdy filet posypać przyprawą do ryb, papryką, suszoną cebulą, pieprzem i solą oraz skropić oliwą, na każdy kawałek położyć 1/4 liścia laurowego. Blaszkę nakryć folią aluminiową.
Piec 15 minut w 150 stopniach, termoobieg, po czym zdjąć folię z góry i włączyć funkcję grilla - piec jeszcze ok. 10 minut.
Tak przygotowana ryba wspaniale smakuje z ziemniakami oraz zasmażanymi buraczkami.
Smacznego.