Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, zdrowy, bezmiesny obiadek :)
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 810
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1066
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2796
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 810
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1066
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 249
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2796
Składniki
Kalafior podzielic na rozyczki, ugotowac w posolonej wodzie. Ugotowany odcedzic i rozgniesc (widelcem lub tluczkiem do ziemniakow). Wystudzic. Do zimnego kalafiora dodac jajko, natke pietruszki, sol i pieprz, wymieszac- powoli dodawac bulke tarta, tak by masa przestala sie lepic do rak. Z masy formowac kotleciki. Blaszke wylozyc papierem do pieczenia, ukladac kotlety- piec na zloto w temperaturze 160-180 stopni.