Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszły bardzo aromatyczne i miękkie.Polecam:)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1168
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Żeberka poprcjować i zaprawić wszystkimi przyprawami. Zostawić na noc w lodówce w naczyniu w którym będziemy piec. Na drugi dzień włożyć do nagrzanego piekarnika do 170st.podpiekać około 1 godz.co jakiś czas je obracając. Po tym czasie zwiększyć temp do 200st i zapiekać do zrumienienia mięsa około 40min.
Smacznego życzę!