Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszły bardzo aromatyczne i miękkie.Polecam:)
Soczyste i kruche żeberka w aromatycznym sosie z zielonego pieprzu. Przepis p...
Odsłon: 3119
Placki ziemniaczane pieczone w w liściach kapusty. Przepis pochodzi z 457. od...
Odsłon: 1878
Kruche faworki według przepisu Ewy Wachowicz. Przepis na ten karnawałowy przy...
Odsłon: 51355
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 66
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 66
Halibut ryba warta swojej ceny, zawiera bardzo wiele drogocennych wartości od...
Odsłon: 11608
Składniki
Żeberka poprcjować i zaprawić wszystkimi przyprawami. Zostawić na noc w lodówce w naczyniu w którym będziemy piec. Na drugi dzień włożyć do nagrzanego piekarnika do 170st.podpiekać około 1 godz.co jakiś czas je obracając. Po tym czasie zwiększyć temp do 200st i zapiekać do zrumienienia mięsa około 40min.
Smacznego życzę!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Ryż z kurczakiem
Dania główne
Pinsa drugie odkrycie
Dania główne
Kulki mięsa z masłem
Dania główne
Kotlet de volaille z pieczarkami i żółtym serem.
Ryż z kurczakiem
Dzisiaj tak na szybki obiad ryż z kurczakiem, proste , smaczne danie .
Odsłon: 20
Pinsa drugie odkrycie
Dzisiaj Pinsa po raz drugi, ale całkowicie i inny smak. Ser pleśniowy plus do...
Odsłon: 66