Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18229
Dodano: 06.06.2017
Odsłon: 8090
5-6 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Żeberka poprcjować i zaprawić wszystkimi przyprawami.
Zostawić na noc w lodówce w naczyniu w którym będziemy piec.
Na drugi dzień włożyć do nagrzanego piekarnika do 170st.podpiekać około 1 godz.co jakiś czas je obracając.
Po tym czasie zwiększyć temp do 200st i zapiekać do zrumienienia mięsa około 40min.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

bellamozzarella 10 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
Ależ pyszne te twoje żebra ;-))) mniammmmmm....tylko kąsać :-) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 07 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
Oj Danusiu żeberka palce lizać.... Odpowiedzi: 2 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz