Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2610
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 735
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2610
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 735
Składniki
ugotować pieczarki, żołądki, serca i wątróbkę, przepuścić przez maszynkę z pozostałymi składnikami doprawić do smaku
z mąki, wody i oleju zagnieść ciasto można rozwałkować ale ja robię kuleczki i w palcach je formuję nakładać farsz w ilości jaka się zmieści na ciasto gotować w osolonej wodzie aż do wypłynięcia na powierzchnię podawać można z cebulka przesmażona na złoty kolor