Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe, coś dla fanów szpinaku
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1502
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1346
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1070
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1502
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1346
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1070
Składniki
1. z mąki, jajka i gorącej wody zrobić ciasto na pierogi, odstawić przykryte ściereczką na pół godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć pokrojony na plasterki czosnek, dodać szpinak, dusić na wolnym ogniu, jak odparuje woda dodać pokruszony ser, dusić jeszcze jakiś czas aż do odparowanie płynu, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 3. ciasto rozwałkować, formować pierogi, gotować po wyplynięciu ok 3 min, 4. można podawać z sosem czosnkowym swojej roboty, smacznego