Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe, coś dla fanów szpinaku
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10810
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3471
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2521
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10810
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3471
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2521
Składniki
1. z mąki, jajka i gorącej wody zrobić ciasto na pierogi, odstawić przykryte ściereczką na pół godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć pokrojony na plasterki czosnek, dodać szpinak, dusić na wolnym ogniu, jak odparuje woda dodać pokruszony ser, dusić jeszcze jakiś czas aż do odparowanie płynu, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 3. ciasto rozwałkować, formować pierogi, gotować po wyplynięciu ok 3 min, 4. można podawać z sosem czosnkowym swojej roboty, smacznego