Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, zdrowe, coś dla fanów szpinaku
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 848
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 692
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6049
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 625
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4858
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1065
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 848
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 692
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6049
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 625
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4858
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1065
Składniki
1. z mąki, jajka i gorącej wody zrobić ciasto na pierogi, odstawić przykryte ściereczką na pół godz, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć pokrojony na plasterki czosnek, dodać szpinak, dusić na wolnym ogniu, jak odparuje woda dodać pokruszony ser, dusić jeszcze jakiś czas aż do odparowanie płynu, doprawić solą i pieprzem, wystudzić, 3. ciasto rozwałkować, formować pierogi, gotować po wyplynięciu ok 3 min, 4. można podawać z sosem czosnkowym swojej roboty, smacznego