Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwykła panierka, ale pierś smakuje jakby inaczej... lepiej ;)
Złociste kolby kukurydzy polane masełkiem z dodatkiem czosnku i orzechów roze...
Odsłon: 67
Całkiem oryginalny pomysł na deser. W tym roku nasze borówkowe krzaczki piękn...
Odsłon: 89
Pyszna, chrupiąca i a jakże! jaka zdrowa sałatka z kalarepki i jabłek. Przygo...
Odsłon: 95
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 5629
Złociste kolby kukurydzy polane masełkiem z dodatkiem czosnku i orzechów roze...
Odsłon: 67
Całkiem oryginalny pomysł na deser. W tym roku nasze borówkowe krzaczki piękn...
Odsłon: 89
Pyszna, chrupiąca i a jakże! jaka zdrowa sałatka z kalarepki i jabłek. Przygo...
Odsłon: 95
Przepyszne kotleciki, czyli sposób na lżejszy obiad.
Odsłon: 5629
Składniki
Białka ubić na sztywno. Następnie dalej miksując dodać żółtka. Na koniec dodać mąkę i majonez oraz przyprawy, całość delikatnie połączyć. Pierś umyć, osuszyć, przekroić na pół. Przyprawić i obtoczyć w cieście.
Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor z obu stron. Podawać z ulubionymi dodatkami. Smacznego!