Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo aromatyczna wariacja piersi z kurczaka. Gotowanie na parze zachowa wszystkie wartości odżywcze mięsa, a do tego sprawi, że danie będzie mało kaloryczne :) Czego chcieć więcej :)
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 254
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 185
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 254
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 185
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Następnie pokroić na grube plastry, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Gotować na parze do miękkości. Ja gotowałam w szybkowarze ok. 20 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego :)