Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo aromatyczna wariacja piersi z kurczaka. Gotowanie na parze zachowa wszystkie wartości odżywcze mięsa, a do tego sprawi, że danie będzie mało kaloryczne :) Czego chcieć więcej :)
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9860
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2490
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1627
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 599
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3765
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9860
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2490
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1627
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 599
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3765
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Następnie pokroić na grube plastry, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Gotować na parze do miękkości. Ja gotowałam w szybkowarze ok. 20 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego :)