Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo aromatyczna wariacja piersi z kurczaka. Gotowanie na parze zachowa wszystkie wartości odżywcze mięsa, a do tego sprawi, że danie będzie mało kaloryczne :) Czego chcieć więcej :)
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 239
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 662
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17036
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 1012
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 239
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 662
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17036
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 1012
Składniki
Pierś z kurczaka umyć i osuszyć. Następnie pokroić na grube plastry, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Gotować na parze do miękkości. Ja gotowałam w szybkowarze ok. 20 min. Podawać z sosem czosnkowym. Smacznego :)