Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3499
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 607
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3762
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 575
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3499
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 607
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3762
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 321
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 575
Składniki
Piersi z kurczaka lekko rozbić na kotlety ca 0,5 cm , doprawić wg uznania.
Ułożyć na blaszce wysmarowanej tłuszczem.
Następnie kotlety lekko posmarować keczupem i oprószyć żółtym serem.
Następnie położyć pieczarki, posmarować trochę grubiej majonezem, a na końcu posypać jeszcze odrobiną startego sera.
Wstawić do zimnego piekarnika. Ustawić temperaturę na 200 st. C i po 20 minutach danie jest gotowe.
Proste prawda?