Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1915
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2543
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1915
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1606
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2543
Składniki
Piersi z kurczaka lekko rozbić na kotlety ca 0,5 cm , doprawić wg uznania.
Ułożyć na blaszce wysmarowanej tłuszczem.
Następnie kotlety lekko posmarować keczupem i oprószyć żółtym serem.
Następnie położyć pieczarki, posmarować trochę grubiej majonezem, a na końcu posypać jeszcze odrobiną startego sera.
Wstawić do zimnego piekarnika. Ustawić temperaturę na 200 st. C i po 20 minutach danie jest gotowe.
Proste prawda?