Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie samo się robi, polecam :)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8762
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1292
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10377
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4702
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 786
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8762
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1292
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10377
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4702
Składniki
Mięso zmielić. Wymieszać z pokrojoną cebulą i czosnkiem, dodać białka i przyprawy. Wymieszać. Wsypać bułkę tartą. Uformować kuleczki i usmażyć je na oleju. Sos; Puszka czerwonej fasoli 200 ml. soku pomidorowego 2 pełne łyżki ketchupu Kotlin z piekła rodem 2 łyżeczki papryki słodkiej wędzonej majeranek olej do smażenia ser żółty do posypania Podsmażone mięsne kulki przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wsypać odsączoną fasolę. Sos pomidorowy wymieszać z przyprawami i keczupem. Zalać nim mięso. Posypać startym serem. Piec około 25 minut w 180*