Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone polędwiczki, które smakują jak pizza:). Są miękkie i rozpływające się w ustach. Doskonale pasują do nich domowe frytki i surówka.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35718
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1212
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6019
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35718
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1212
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6019
        
        
                Składniki
Cebulę drobno siekamy. Pieczarki tarkujemy, solimy, smażymy wraz z olejem na rozgrzanym oleju.
Polędwiczki kroimy w plastry, rozbijamy palcami. Polędwiczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, każdą smarujemy koncentratem, posypujemy przyprawami. Wykładamy: ser, pieczarki, kukurydzę, ponownie ser. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 20-25 minut.