Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie świątecznym niektórzy z nas wędzą dobre mięsko : szynki, polędwicę , kiełbaskę. Propozycja po świąteczna. Biała kapusta i domowe smaczne wędzonki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34119
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1297
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113570
Składniki
1. Szatkujemy kapustę. Dodajemy do garnka z niewielką ilością wody. Dodajemy liść laurowy, przyprawę do bigosu i puszkę pomidorów pelati oraz ztarkowaną marchewkę. Łyżkę bulionu drobiowego. Cebulkę pokrojoną w kostkę szklimy na oleju i dodajemy do garnka .Gotujemy kapustę na małym ogniu. 2. Wędzonki kroimy w kostkę. Dodajemy do przyprawionej kapusty. Doprawiamy do smaku papryką w proszku wędzoną lub słodką i pieprzem. 3. Wszystko dusimy na małym ogniu, pamiętając o mieszaniu. podajemy z chlebem, grzanką lub ziemniakami. I tyle. Smacznego.