Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z fasolki szparagowej z dodatkiem fasoli i wędliny jest bardzo łatwa do przygotowania. To smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1159
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 408
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3326
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 863
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1159
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 408
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3326
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 863
Składniki
Fasolkę szparagową pokroić na kawałki, blanszować w osolonej wodzie, odcedzić.
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni.
Fasolkę i kiełbasę przełożyć do garnka, podlać bulionem.
Pokrojony por i czosnek zeszklić na oleju, połączyć z fasolką i gotować.
Do miękkiej fasolki wsypać osączoną i przepłukaną fasolę czerwoną, dodać koncentrat i ketchup, wymieszać, zagotować.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.