Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z fasolki szparagowej z dodatkiem fasoli i wędliny jest bardzo łatwa do przygotowania. To smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Danie obiadowe dla smakoszy owoców morza.
Odsłon: 12
Zupa grzybowa z grzankami to pyszna propozycja, nieco inna od wszystkich wcze...
Odsłon: 1073
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego podajemy najczęściej ziemniaki...
Odsłon: 153
Danie obiadowe dla smakoszy owoców morza.
Odsłon: 12
Zupa grzybowa z grzankami to pyszna propozycja, nieco inna od wszystkich wcze...
Odsłon: 1073
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego podajemy najczęściej ziemniaki...
Odsłon: 153
Składniki
Fasolkę szparagową pokroić na kawałki, blanszować w osolonej wodzie, odcedzić.
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni.
Fasolkę i kiełbasę przełożyć do garnka, podlać bulionem.
Pokrojony por i czosnek zeszklić na oleju, połączyć z fasolką i gotować.
Do miękkiej fasolki wsypać osączoną i przepłukaną fasolę czerwoną, dodać koncentrat i ketchup, wymieszać, zagotować.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.