Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z fasolki szparagowej z dodatkiem fasoli i wędliny jest bardzo łatwa do przygotowania. To smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5849
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8965
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8212
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5622
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5849
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8965
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8212
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5622
Składniki
Fasolkę szparagową pokroić na kawałki, blanszować w osolonej wodzie, odcedzić.
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę, podsmażyć na patelni.
Fasolkę i kiełbasę przełożyć do garnka, podlać bulionem.
Pokrojony por i czosnek zeszklić na oleju, połączyć z fasolką i gotować.
Do miękkiej fasolki wsypać osączoną i przepłukaną fasolę czerwoną, dodać koncentrat i ketchup, wymieszać, zagotować.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.