Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i pyszne danie, tylko tyle
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414029
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2222
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414029
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2222
Składniki
1. pstrągi sprawić, umyć, osuszyć, posolić, wewnątrz też,, do środka włożyć natkę, pokropić sokiem z cytryny, odstawić na godzinkę lub dłużej, 2. rybę posmarować olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st, smacznego