Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg pieczony

Pstrąg pieczony

Autor:

Przepisów i artykułów: 406 Ocena: 5672

Dodano:

Odsłon: 1305

szybkie, proste i pyszne danie, tylko tyle

Składniki

  • pstrąg
  • natka pietruszki
  • cytryna
  • sól, pieprz
  • olej
1-2 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pstrąg pieczony

Przygotowanie

  1. 1. pstrągi sprawić, umyć, osuszyć, posolić, wewnątrz też,, do środka włożyć natkę, pokropić sokiem z cytryny, odstawić na godzinkę lub dłużej,
    2. rybę posmarować olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st,




    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń