Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i pyszne danie, tylko tyle
Bardzo prosty przepis na pstrąga pieczonego w ziołach z dodatkiem selera naci...
Odsłon: 2531
Nasz sposób na przygotowanie dania, które jest zdrowie i nie zawiera dużej il...
Odsłon: 3653
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 131
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 182
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 116
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 131
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 182
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 116
Składniki
1. pstrągi sprawić, umyć, osuszyć, posolić, wewnątrz też,, do środka włożyć natkę, pokropić sokiem z cytryny, odstawić na godzinkę lub dłużej, 2. rybę posmarować olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st, smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Dania główne
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Dania główne
Żeberka pieczone
Dania główne
Makaron orzo z pieczarkami
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Wyborny filet z kurczaka na wielkanocny stół. polecam ten przepis.
Odsłon: 1295
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 116