Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Rybkę wiadomo trzeba sprawić mnie nawet się udało zdjąć skórę tak się przyłożyłam:-)) Wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Przyprawiamy rybki tą mieszanką w środku i na zewnątrz. Do środka dokładamy kilka wiórków masła. Zawijamy każdą osobno w folię i pieczemy w 180 stopniach około 30minut. Ja nie zużyłam całej mieszanki przypraw zamknęłam ją więc do małego słoiczka. Przyda się równie dobrze do dorsza:-))