Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony na patelni
Pstrągi oczyściłam: odcięłam im głowy- przydadzą się na bulion, wyjęłam wnętrzności i usunęłam łuski.
Nacięłam je ukośnie i natarłam przyprawami.
Masło ugniotłam z ulubionymi ziołami, solą i pieprzem i z przeciśniętym czosnkiem.
Masło zawinęłam w papier do pieczenia i włożyłam do zamrażarki, żeby dało się ładnie kroić.
Pstrągi usmażyłam na patelni do rumianości.
Przez nacięcia łatwo sprawdzić czy ryba nie jest surowa. Po nakłuciu płyn wyciekający z ryby powinien być klarowny- bez krwi.
Masło położone na gorącym pstrągu pięknie się rozpływa i dodaje smaku.
Smacznego :)
Nadszedł czas na rybkę. Smaczna i aromatyczna rozpływająca się w ustach
Odsłon: 44
Polecam serdecznie,pyszny,aromatyczny pstrąg ,cóż chcieć więcej,na pewno powt...
Odsłon: 160
Pstrąg w towarzystwie botwinki nabiera interesującego smaku. Polecam.
Odsłon: 865
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 28
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 100
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 23
Proponuję sałatkę, która idealnie sprawdzi się na spotkaniu przy wiosennym gr...
Odsłon: 38
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 28
Pyszny, lekko kwaskowaty, gesty i zdrowy, koktajl z bananem i kiwi to poezja...
Odsłon: 100
Po raz pierwszy przygotowałam frytki z dyni. Przygotowałam je do potraw z gri...
Odsłon: 23
Proponuję sałatkę, która idealnie sprawdzi się na spotkaniu przy wiosennym gr...
Odsłon: 38
Składniki
Pstrągi oczyściłam: odcięłam im głowy- przydadzą się na bulion, wyjęłam wnętrzności i usunęłam łuski. Nacięłam je ukośnie i natarłam przyprawami.
Masło ugniotłam z ulubionymi ziołami, solą i pieprzem i z przeciśniętym czosnkiem.
Masło zawinęłam w papier do pieczenia i włożyłam do zamrażarki, żeby dało się ładnie kroić.
Pstrągi usmażyłam na patelni do rumianości. Przez nacięcia łatwo sprawdzić czy ryba nie jest surowa. Po nakłuciu płyn wyciekający z ryby powinien być klarowny- bez krwi. Masło położone na gorącym pstrągu pięknie się rozpływa i dodaje smaku. Smacznego :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mięso z chrząstką z dodatkiem cukinii
Dania główne
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie serowym
Dania główne
Tortilla z falafelem
Dania główne
Karkówka pieczona w soli
Mięso z chrząstką z dodatkiem cukinii
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 28
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie serowym
Uwielbiam połączenie szpinaku z pomidorami suszonym. W roladce z kurczaka two...
Odsłon: 64