Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam Wam pyszne, miękkie, delikatne kluski z ziemniaków. Do wykonania których potrzebne są tylko trzy składniki. Ziemniaki, mąka ziemniaczana i kasza manna. Podczas robienia nie kleją się do rak. Bardzo łatwo formują dzięki czemu można je nadziać farszem.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 26
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 51
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 668
Szybka i smaczna
Odsłon: 11215
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 251
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 26
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 51
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 668
Szybka i smaczna
Odsłon: 11215
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 251
Składniki
Ziemniaki należy przecisnąć przez praskę. Dodać do nich obydwie mąki i zagnieść ręcznie, do momentu wymieszania składników. Gotować od wypłynięcia 5 minut na wolnym ogniu. Moje pyzy podałam z sosem pieczarkowym. Można polać podsmażoną cebulką lub innymi ulubionymi dodatkami.