Do góry

Dania główne Przepis na:

Racuszki ziemniaczane z mięsem

Racuszki ziemniaczane z mięsem

Autor:

Przepisów i artykułów: 2491 Ocena: 17539

Dodano:

Odsłon: 967

Wspaniały dodatek do drugiego dania.

Składniki

5-6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Racuszki ziemniaczane z mięsem

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Ziemniaki utłuc, dodać 2/3 bułki tartej, śmietanę, jajko, natkę pietruszki, mięso i starty ser. Przyprawić do smaku dokładnie wymieszać. Formować racuszki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na głębokim oleju.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń