Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla smakoszy co lubią pikantne dania, również zachwycą roladki smakoszy o łagodnym smaku, po prostu proszę dodać mniej sosu chili.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
1. Fileta kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Smarujemy sosem.
4. Układamy po plasterku sera.
5. Następnie układamy salami.
6.Zwijamy w roladki.
7.Zawijamy w boczek.
8.Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9.Zapiekamy 30 minut w 180˚C. . 10.Roladki gotowe. 11.Smacznego.