Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, Roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24554
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 502
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 441
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24554
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 502
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 441
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję plastry i rozbijam. Doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieram drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte drobno pokrojone pieczarki oraz umytego, pokrojonego na malutkie różyczki brokuł. Doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Gotowy farsz nakładam na każdy kawałek mięsa oraz pod dwie kuleczki sera mozzarelli.
4. Mięso zwijam w roladki i panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponowie w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
6. Gotowe. 7. Smacznego.