Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladka z dorsza wcale nie jest gorsza.
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 108
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 342
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 236
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3413
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 108
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 342
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 236
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3413
Składniki
Rybę umyć i osuszyć, przyprawić solą pieprzem i papryką.
Pokrojoną cebulę i paprykę ułożyć na rybie. Zwinąć wszystko ciasno i zapiąć wykałaczką.
Smażyć kilka minut z każdej strony na małym ogniu. Pod koniec smażenia zwiększyć ogień aby skórka była złota i chrupiąca.
Po wyłożeniu na talerz można skropić limonką lub cytryną.