Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladka z dorsza wcale nie jest gorsza.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 154
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 253
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Rybę umyć i osuszyć, przyprawić solą pieprzem i papryką.
Pokrojoną cebulę i paprykę ułożyć na rybie. Zwinąć wszystko ciasno i zapiąć wykałaczką.
Smażyć kilka minut z każdej strony na małym ogniu. Pod koniec smażenia zwiększyć ogień aby skórka była złota i chrupiąca.
Po wyłożeniu na talerz można skropić limonką lub cytryną.