Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladka z dorsza wcale nie jest gorsza.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 75
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3801
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 119
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 75
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 3801
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 119
Składniki
Rybę umyć i osuszyć, przyprawić solą pieprzem i papryką.
Pokrojoną cebulę i paprykę ułożyć na rybie. Zwinąć wszystko ciasno i zapiąć wykałaczką.
Smażyć kilka minut z każdej strony na małym ogniu. Pod koniec smażenia zwiększyć ogień aby skórka była złota i chrupiąca.
Po wyłożeniu na talerz można skropić limonką lub cytryną.