Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne roladki z piersi kurczaka wypełnione aromatycznym farszem. Tradycyjna potrawa w nowym wydaniu. Tylko kilka składników! Tanio i smacznie! Prosty i szybki przepis na danie z drobiu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2503
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3423
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1500
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2203
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2503
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3423
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1500
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2203
Składniki
Szynkę i ananasa kroimy na mniejsze kawałki.
Rozbite kawałki piersi kurczaka oprószamy z jednej strony solą i pieprzem. Z drugiej strony mięso smarujemy keczupem i wykładamy pokrojoną szynkę, ananasa i starty ser. Zawijamy w roladkę.
Dno naczynia żaroodpornego smarujemy olejem. Układamy roladki, które smarujemy z wierzchu keczupem.
Całość posypujemy pozostałym serem, szynką i ananasem. Roladki pieczemy pod przykryciem przez 30 minut w 180 stopniach z termoobiegiem. Smacznego!