Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kolorowe, smaczne i zdrowe danie, które urozmaici nasz posiłek. Przepis podpatrzony przeze mnie w jednym z programów kulinarnych, odrobinę zmieniony, z dodatkiem własnej twórczości :)
Mięsne danie, ale ze szpinakiem, więc iluzorycznie zdrowe.
Odsłon: 393
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 163
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 288
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 163
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 288
Składniki
PRZYGOTOWANIE WARZYW: Marchewkę, pietruszkę, seler i por pokroić w cienkie słupki.
PRZYGOTOWANIE INDYKA: Piersi z indyka podzielić na sznycle i delikatnie rozbić je dłonią. Oprószyć z obu stron solą i pieprzem oraz posmarować marynatą składającą się z oliwy z oliwek, czosnku i tymianku. Odstawić na 15 minut.
Po tym czasie do każdego sznycla włożyć słupki pokrojonych warzyw i zawinąć w rulonik, a następnie w szynkę dojrzewającą.
Tak przygotowane roladki zawinąć w folię aluminiową i ułożyć na blaszce. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C przez około 40 minut. Podawać z ulubionymi dodatkami. Ja podałam je z kaszą jaglaną z koperkiem i sałatką ze świeżego szpinaku. Życzę smacznego! :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Paella z owocami morza
Dania główne
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Paella z owocami morza
Paella to hiszpańskie danie z ryżu z dodatkiem szafranu. W zależności od odmi...
Odsłon: 25
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną...
Odsłon: 445