Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z obłędnym nadzieniem. Pyszne nadziewane roladki, które zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Wystarczy kilka prostych składników, spróbuj i przekonaj się sam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12054
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16750
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5448
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam solą oraz pieprzem. 2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. 3. Do cebuli dodaję umyte, pokrojone w plasterki pieczarki. Smażę około 10 minut, następnie doprawiam pieprzem oraz solą.
4. Na każdym kawałku mięsa na środku układam plasterek mozzarelli oraz łyżkę grzybów.
5. Mięso zwijam w roladki, obtaczam w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 6. Roladki smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
7. Gotowe, podaję z ulubioną surówką i ziemniakami. 8. Smacznego.