Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z kurczaka z obłędnym nadzieniem. Pyszne nadziewane roladki, które zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Wystarczy kilka prostych składników, spróbuj i przekonaj się sam.
Soczysty, mięciutki, pełen aromatu schab pieczony z bardzo pysznym sosem. Dos...
Odsłon: 244
Taka babka z pewnością wyglądem na stole wielkanocnym będzie się wyróżniała i...
Odsłon: 516
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 4456
Wczoraj był przepis na tradycyjną babciną babkę, dzisiaj czas na moją. Jak ju...
Odsłon: 1140
W Wielkanoc bez wątpienia królową wszystkich wypieków jest babka, dlatego rów...
Odsłon: 1281
Taka babka z pewnością wyglądem na stole wielkanocnym będzie się wyróżniała i...
Odsłon: 516
Zapraszam na babeczki niepowtarzalne, w smaku genialne. To kruche ciasto w po...
Odsłon: 4456
Wczoraj był przepis na tradycyjną babciną babkę, dzisiaj czas na moją. Jak ju...
Odsłon: 1140
W Wielkanoc bez wątpienia królową wszystkich wypieków jest babka, dlatego rów...
Odsłon: 1281
Składniki
1. Paprykę myję, osuszam, zawijam w folię aluminiową i piekę w rozgrzanym piekarniku 20 minut w 200 °C. Po upieczeniu studzę, usuwam nasiona, skórkę i kroję w paski.
2. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam solą oraz pieprze. 3. Na każdym kawałku mięsa układam po połówce żółtego sera, pasku papryki i kilka listków Rukoli.
4. Mięso zwijam w roladki i panieruję w bułce tartej w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Gotowe. 7. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi lubelskie
Dania główne
Siekane kotlety rybne
Dania główne
Schab w mleku i cebuli
Dania główne
Leśny kociołek Kaukai Semigali
Pierogi lubelskie
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4633
Siekane kotlety rybne
Dziś ryba w trochę innym wydaniu. Kotleciki, ale nie z ryby mielonej, a siek...
Odsłon: 132