Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki ze szparagami

Roladki ze szparagami

Autor:

Przepisów i artykułów: 104 Ocena: 334

Dodano:

Odsłon: 179

Smacznego :)
Reklama
Reklama
Roladki ze szparagami

Przygotowanie

  1. Mięso myjemy, osuszamy. Każdego fileta przecinamy wpół lekko rozbijamy. Szparagi myjemy i odłamujemy zdrewniałe końce.

  2. W misce mieszamy sok z cytryny, olej, chili (w proszku), pieprz i sól. W takiej marynacie obtaczamy mięso i odstawiamy na 30 minut do lodówki. Po tym czasie wyjmujemy mięso. Na każdy filet kładziemy po 2-3 szparagi (zależy od ich grubości) i zawijamy. Spinamy wykałaczką. Smażymy z każdej strony po 4 minuty, po tym czasie lekko podlewamy wodą i dusimy pod przykryciem 10 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń