Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca ryba w warzywach z dodatkiem cukinii, u mnie nie tylko na święta.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 52
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Szybka i smaczna
Odsłon: 11248
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 309
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 52
Smak wiosny!
Odsłon: 693
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 686
Szybka i smaczna
Odsłon: 11248
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 309
Składniki
Rybę skropiłam sokiem z cytryny i posoliłam ją i popieprzyłam. Obtoczyłam w mące i usmażyłam. Obrałam warzywa i starłam je na grubym oczku. na patelni podsmażyłam pokrojoną w piórka cebulę, dodałam starte warzywa i pokrojoną w słupki cukinię.
Gdy warzywa się podsmażyły dodałam sos pomidorowy i smażyłam do miękkości warzyw. na koniec całość doprawiłam solą i pieprzem. Ryby przełożyłam warzywami na półmisku.
Smacznego :)