Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca ryba w warzywach z dodatkiem cukinii, u mnie nie tylko na święta.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3185
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3809
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1312
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3185
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 150
Przepis dnia
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 3809
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1312
Składniki
Rybę skropiłam sokiem z cytryny i posoliłam ją i popieprzyłam. Obtoczyłam w mące i usmażyłam. Obrałam warzywa i starłam je na grubym oczku. na patelni podsmażyłam pokrojoną w piórka cebulę, dodałam starte warzywa i pokrojoną w słupki cukinię.
Gdy warzywa się podsmażyły dodałam sos pomidorowy i smażyłam do miękkości warzyw. na koniec całość doprawiłam solą i pieprzem. Ryby przełożyłam warzywami na półmisku.
Smacznego :)