Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 274
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 654
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 967
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 274
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 654
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 967
Składniki
Filety oprószyc solą i pieprzem.
Żółtka roztrzepac z mlekiem i szczyptą soli. Dodawac mąkę, trzepając.
Białka ubic na sztywną pianę. Dodac do ciasta, delikatnie wymieszac. (Ciasto powinno miec gęstośc śmietany.)
Rybę zamoczyc w cieście i smażyc na gorącym oleju na złoto. Podawac z ryżem i ulubioną surówką. Smacznego.