Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na rybę. Najlepiej będzie smakować podana z majonezem i ulubioną surówką np. colesław.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2614
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7572
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2614
Składniki
Rybę podziel na mniejsze kawałki, przypraw solą i pieprzem.
Do miski przesiej mąkę wraz z proszkiem do pieczenia. Wlej zimne piwo i dokładnie wmieszaj. Ciasto powinno być dość gęste.
Kawałki ryby obtocz w odrobinie mąki, a następnie zanurzaj w cieście. Smaż na złoty kolor. Podawaj z ulubioną surówką.