Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na rybę. Najlepiej będzie smakować podana z majonezem i ulubioną surówką np. colesław.
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40557
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 941
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 233
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3256
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40557
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 941
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 233
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3256
Składniki
Rybę podziel na mniejsze kawałki, przypraw solą i pieprzem.
Do miski przesiej mąkę wraz z proszkiem do pieczenia. Wlej zimne piwo i dokładnie wmieszaj. Ciasto powinno być dość gęste.
Kawałki ryby obtocz w odrobinie mąki, a następnie zanurzaj w cieście. Smaż na złoty kolor. Podawaj z ulubioną surówką.