Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na rybę. Najlepiej będzie smakować podana z majonezem i ulubioną surówką np. colesław.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2405
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5097
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 160
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2405
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5097
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 160
Składniki
Rybę podziel na mniejsze kawałki, przypraw solą i pieprzem.
Do miski przesiej mąkę wraz z proszkiem do pieczenia. Wlej zimne piwo i dokładnie wmieszaj. Ciasto powinno być dość gęste.
Kawałki ryby obtocz w odrobinie mąki, a następnie zanurzaj w cieście. Smaż na złoty kolor. Podawaj z ulubioną surówką.