Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł na rybę. Najlepiej będzie smakować podana z majonezem i ulubioną surówką np. colesław.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414632
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414632
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Rybę podziel na mniejsze kawałki, przypraw solą i pieprzem.
Do miski przesiej mąkę wraz z proszkiem do pieczenia. Wlej zimne piwo i dokładnie wmieszaj. Ciasto powinno być dość gęste.
Kawałki ryby obtocz w odrobinie mąki, a następnie zanurzaj w cieście. Smaż na złoty kolor. Podawaj z ulubioną surówką.