Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie dla zabieganych. Można zrobić w pół godziny, a co ważne nie wyczuwa się tego tak zwanego "zapachu ryby". Ryba jest bardzo delikatna w smaku.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 190
Składniki
Por pokroić w pół krążki i wsypać na rozgrzany olej. Dusić 5 min. mieszając, aby się nie przypalił.
Po tym czasie wlać śmietanę i gotować na małym ogniu 5 min. Dodać przyprawy.
Do sosu dodać wcześniej rozmrożone filety, ( ja filety kroję na połowę ) delikatnie mieszać i gotować ok. 10 min. ( nie za długo bo ryba się rozpadnie ). Podawać z ziemniakami. Życzę smacznego!