Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie dla zabieganych. Można zrobić w pół godziny, a co ważne nie wyczuwa się tego tak zwanego "zapachu ryby". Ryba jest bardzo delikatna w smaku.
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 54
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 144
Składniki
Por pokroić w pół krążki i wsypać na rozgrzany olej. Dusić 5 min. mieszając, aby się nie przypalił.
Po tym czasie wlać śmietanę i gotować na małym ogniu 5 min. Dodać przyprawy.
Do sosu dodać wcześniej rozmrożone filety, ( ja filety kroję na połowę ) delikatnie mieszać i gotować ok. 10 min. ( nie za długo bo ryba się rozpadnie ). Podawać z ziemniakami. Życzę smacznego!