Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekkie i efektownie wygladajace danie. Oczywiscie owoce podane w przepisie mozna zastapic innymi lub ograniczyc ilosc.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1221
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1221
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
Składniki
Owoce drobno pokroic. Nastepnie przelozyc do miski, wymieszac z miodem i odstawic na ok 10 min
Rybe posolic i popieprzyc. Na patelni rozgrzac maslo.Smazyc rybe ok 8min z kazdej strony, (sprawdzic widelcem czy jest usmazone w srodku)
Usmazona rybe przelozyc na talerz a na wierzch nalozyc salse.